Bekræftet: Hornshøj træder selv ind som medejer i Bravo Tours

Både Peder Hornshøj og salgsdirektør Gitte Søndergaard er med i den nye ejerkreds

27. oktober 2020, 12.53

Peder Hornshøj har netop løftet sløret for, hvem der er med i den nye ejerkreds i Bravo Tours. Foto: Tom Laursen

REJSER Administrerende direktør og stifter af Bravo Tours, Peder Hornshøj, har bestemt ikke været afvisende overfor, at han kunne vende tilbage som medejer af Bravo Tours.

Nu er det bekræftet, at han er med i den nye ejerkreds.

I en pressemeddelelse fra Bravo Tours fremgår det, at den nye ejerkreds i Bravo Tours består af tre aktionærer: Selskabet PH Bravo med Peder Hornshøj i spidsen, og hvor også Bravo Tours’ salgsdirektør, Gitte Søndergaard, er involveret med en aktiepost - dertil et selskab under Mads Bygballe Christiansen, der i dag er ejer og stifter af Sunway Group i Aarhus med masser af erfaring fra rejsebranchen. Derudover er selskabet Solbjarg også med i den nye ejerkreds, men foreløbigt kun i en overgangsfase.

- Solbjarg havde et formål: at sikre, at Bravo Tours kom på gode hænder, og derfor er de med i ejerkredsen lige nu. De forventer at trække sig ud på sigt, når tiden igen er moden til det, siger Peder Hornshøj.

Læs også
Fremtiden er sikret for Bravo Tours - har fået nye ejere

Flere købere bejlede

Peder Hornshøj oplyser, at der var kamp om at overtage ejerskabet i Bravo Tours.

- Det har været de mest hektiske 14 dage i hele mit liv, og vi ved, at, der har været mange interesserede købere derude. Jeg er bare helt ekstrem glad for, at vi har fået en fantastisk ejerkreds og et stærkt fundament, og at det blev os, der nu kan tage imod nøglerne til selskabet, siger han.

I pressemeddelelsen lyder det, at det nye og styrkede Bravo Tours arbejder nu i døgndrift for at få alt på plads omkring virksomhedsoverdragelsen, så de også kan informere deres gæster om den glade nyhed, og om Bravo Tours’ planer fremover.