Stort navn til Herning: Robbie Williams rammer Boxen

Udgivet:26. september 2022, 10.37

Læsetid:2 minutter

Live Nation har netop annonceret, at Robbie Williams kommer til Herning og spiller i Boxen. I en pressemeddelelse skriver MCH.

"Robbie Williams, der triumferede med to stærkt underholdende koncerter i Jyske Bank Boxen i 2014, vender tilbage til arenaen 26. februar 2023. Koncerten er en del af popstjernens "XXV Tour", der er en fejring af det tidligere Take That-medlems første 25 år som soloartist.

Læs også
<span>Tegningerne var lavet til Boxens jubilæumsfest:</span> Vigtigt at bevare roen, håbet og troen <span>Tegningerne var lavet til Boxens jubilæumsfest:</span> Vigtigt at bevare roen, håbet og troen
Læs også:
Tegningerne var lavet til Boxens jubilæumsfest: Vigtigt at bevare roen, håbet og troen

Det er en regulær verdensstjerne, der kigger forbi, når Robbie Williams til februar vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Den engelske entertainer spillede to koncerter i samme arena i 2014, og nu bringer jubilæumsturnéen "XXV Tour" ham altså tilbage. Det skal markeres, at det tidligere Take That-medlem har været soloartist i nu 25 år, og det bliver det med et højenergisk show spækket med hits.

Læs også
Charmerende swing og høj energi Charmerende swing og høj energi
Læs også:
Charmerende swing og høj energi

For er der noget, der har kendetegnet Robbie Williams’ solokarriere, er det hits. Og netop de mange ørehængere blev 9. september i år genudgivet på opsamlingsalbummet "XXV", der traditionen tro strøg til tops på den britiske albumhitliste. Det var 14. gang, det skete, og bedriften er ensbetydende med, at ikonet nu er den kunstner, der som soloartist har flest førstepladser på netop den britiske albumhitliste. Medregner man Robbie Williams’ tid i Take That, er han oppe på 19 førstepladser, hvilket kun overgås af Paul McCartney, der samlet set har flere."

Det er således en særdeles succesfuld verdensstjerne, der nu vender tilbage til Herning, og i MCH A/S bringer udsigten til jubilæumsshowet da også store smil på læben.

- Da Robbie Williams besøgte os i 2014, gav han to koncerter med nærvær, humor og spilleglæde, og vi er meget begejstrede over, at han nu vender tilbage med sit anmelderroste jubilæumsshow og giver os mulighed for at opleve hans imponerende katalog af hits gennem 25 år. Han er en fantastisk entertainer med en stor fanskare også i Danmark, og derfor er vi glade for igen at kunne præsentere verdensstjernen for hans mange fans, udtaler administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen i en pressemeddelelse.

Billetsalget begynder på fredag 30. september.