Vindueskiggeri

23. september 2021, 11.58

Bente Lysgaard Mikkelsen. Foto: PR-foto

STI Kært barn har som bekendt mange navne, men der er nok ikke tale om et kært barn, når talen falder på den kommende meget omtalte nye sti i Engesvang.

Kommunens borgmester vil kalde den for »Kompromis-stien« - men lur mig - i folkemunde vil den sandsynligvis blive kaldt »Vindueskigger-stien«.

Når talen kommer på vindueskiggere, er det vel ikke noget, der forekommer i Engesvang - eller gør det?

Min mand og jeg har boet i Engesvang godt 10 år. De første år med acceptabel afstand mellem vejen (en gennemgangsvej med megen trafik samt flere tilstødende stikveje) og vores terrasse. Pludselig blev der anlagt et fortov så tæt på terrassen, så det føltes som om, fodgængerne spadserede lige op ad vores terrassedør. Der er cirka seks meter fra fortovskanten til fodtrinnet på vores dør.

Har vi oplevet vindueskiggeri - ja måske - men vi har ladet vores hæk gro så meget op, og vi har plantet buske og træer for at imødegå alt for meget kiggeri.

Så lad være med det klynkeri og se det i øjnene, at nogen er blevet snydt med hensyn til anlæggelse af en tinglyst sti, og andre nybyggere har været bekendt med det siden udstykningen.

At der desværre er opstået en voldsom uenighed desangående er måske tegn på, at man ser bort fra de egentlige problemer i vores samfund.

Findes der vindueskiggere i Engesvang - svaret blæser i vinden.

Indlæser debat...