Formland laver tre designdage i København

MCH-messen lancerer helt nyt event med dansk kvalitetsdesign

11. februar 2020, 13.49

DesignCamp by Formland flytter ind i smarte lokaler på Refshaleøen. Foto: PR-Foto

MESSE Knap har de sidste designprodukter forladt messehallerne i Herning efter Formland-messen, før man er klar til at lancere en helt ny event med dansk kvalitetsdesign i højsædet. Fra 14. til 16. maj står udvalgte brands fra Formland-messen klar til at præsentere dugfriske designnyheder i helt nye omgivelser til »DesignCamp by Formland« på Refshaleøen i København. »DesignCamp by Formland« afholdes som en del af den årlige designbegivenhed »3 Days of Design«, der samler den danske og internationale designbranche i den danske hovedstad, som forvandles til ét stort showroom.

- Vi ønsker som altid at støtte vores udstillere og samtidig hjælpe dem til større salg nationalt som internationalt. Vi glæder os derfor over samarbejdet med 3 Days of Design og ser frem til at promovere kuraterede, danske brands, der matcher konceptet, på den københavnske designscene, fortæller Formlands projektleder, Mai-Britt Risvig Flyvholm, der tilføjer:

- Tilstedeværelsen på 3 Days of Design er et supplement til Formland-messen, der to gange årligt afholdes i Messecenter Herning.

Med sig til København tager Formland 30 designbrands, som vil fremvise trendsættende nyheder og særlige signaturprodukter.

Refshaleøen er et gammelt industriområde over for Langelinie, og området byder blandt andet på to charmerende industrihaller - Spolelageret og Kabelhallen - som bliver en rå og kontrastfuld pendant til udstillernes designprodukter.I de to haller kan designinteresserede glæde sig til at hente inspiration fra velkendte danske brands som Hay, Woud, Humdakin, Kodanska, Care By Me og Encoded.

Cocktails og havudsigt

I strandbaren »Halvandet« vil designcampen torsdag 14. maj invitere til et eksklusivt cocktailarrangement. Halvandet ligger sammen med de to udstillingshaller helt ud til vandet og har udsigt over hovedstadens tage og tårne.

Barområdet byder på både strandsand, badebro, loungeområde og minicabanaer, og der vil også være en shuttleboat, som kan sejle besøgende fra Nyhavn til Refshaleøen.