Købstædernes Forsikring udvider i Herning

2. februar 2021, 12.25

Anders Schjødt og Chris Olesen (t.h.) er to ud af de tre ansatte med fokus på de vestjyske kunder i Købstædernes Forsikring. Foto: PR-foto

Vækst Købstædernes Forsikring melder om vækst i det vestjyske og opruster indsatsen i Herning-området med ansættelsen af Anders Schjødt som assurandør. Han skal indgå i en trio med Chris Olesen og Nikki Andersen, som til sammen dækker området omkring Herning, Ringkøbing og Lemvig.

Anders Schjødt beskrives i en pressemeddelelse som en rutineret herre med mere end 30 års erfaring i forsikringsbranchen fra blandt andet Codan og senest Thisted Forsikring. Hans mange år i branchen gør ham ifølge salgschef Chris Olesen til den helt rette mand i den nye forsikrings-trio.

- Med Anders’ solide erfaring fra branchen, er det helt oplagt, at han bliver en del af holdet. Jeg er helt sikker på, at Anders kommer til at blive en rigtig god kompagnon for Nikki og jeg, siger Chris Olesen.

57-årige Anders Schjødt bor til dagligt i Thyholm med sin kone Tina. Han vil primært fokusere på kunderne i Herning-området, hvor han er vant til at være til stede og har et lokalt netværk til virksomheder og borgere. Chris Olesen og Nikki Andersen tager sig fortsat af kunderne i Ringkøbing og Lemvig.