Begivenhedsrigt, turbulent og udfordrende år i idrætsforening

Sportsligt blev det derimod et forrygende år for Videbæk Idrætsforening

19. februar 2019, 16.31

VIDEBÆK - Begivenhedsrigt, turbulent og udfordrende.

Disse ord om det forgangne år brugte formanden for Videbæk Idrætsforening, Mads Lauritsen, da han indledte sin beretning på foreningens generalforsamling forleden i klubhuset på Videbæk Stadion.

På det sportslige plan kaldte formanden det forgangne år for forrygende. Klubben kunne fremvise hele fem seniorhold i form af tre herrehold, damesenior og et oldboyshold. Resultatmæssigt var sæsonen også godkendt.

- Ligeledes på ungdomssiden kunne vi trække på smilebåndet - vores fælles opstart i april for de mindste rækker bød i år på et stort fremmøde i U6 årgangen, det, der i gamle dage hed sandkasse. Spørgsmålet var så, om det store fremmøde kunne holde, og det viste sig, at det kunne det - faktisk så godt, at Poul Erik Andersen som træner for årgangen godt kunne bruge lidt hjælp. Heldigvis kunne en gammel kending i VIF træde til, Jens Peder Sørensen, som har et kæmpe kendskab til sandkassebold. Vi er utroligt glade for, at en ressource som ham atter vil give en hånd med, og vi er sikre på, at han vil blive et kæmpe aktiv for klubben. lød det fra formanden på generalforsamlingen.

Klubhusbyggeriet fik også ord med på vejen i beretningen. De første måneder i 2018 kom de sidste ting på plads i nybyggeriet; uden for blev det sidste flisearbejde lavet trods sne og frost, og indendørs fik faciliteterne det sidste pift.

- Især er jeg glad og stolt af vores VIF-logoer på gulvet - det ser rigtigt godt ud, når man træder ind ad døren, konstaterede Mads Lauritsen.

Ny femårig sponsorkontrakt ...