Pseudotvillinger: DR-par er blevet forældre igen

Radioprofilerne Maria og Pelle Peter Jencel har fået en søn, lille Bobby, som slutter sig til storesøster Penelope, der kom til verden i januar 2021.

Udgivet:28. maj 2022, 13.46

Læsetid:1 minut

Sådan så det ud i november 2020, da Maria og Pelle Peter Jencel ventede lille Penelope. Nu er Penelope blevet storesøster til en lillebror, som skal hedde Bobby. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN DR-parret Maria og Pelle Peter Jencel har fordoblet børneflokken på under halvandet år.

I januar 2021 blev parret forældre til datteren Penelope Athene Diamanti Jencel, og nu er lillebror Bobby kommet til verden.

Det annoncerer parret på Instagram.

- Vild, stor, smuk og voldsom oplevelse at bringe endnu et barn til verden, skriver den nybagte mor.

Det var også på det sociale medie, at 31-årige Maria Jencel og 36-årige Pelle Peter Jencel afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse tilbage i december.

- Ja, vi kunne ikke lige styre os, så til sommer får Penelope en lillebror, skrev Pelle Peter Jencel til et billede af den voksende familie.

Parret gruede dog slet ikke over tanken om pseudotvillinger.

- Vi håber, at det vil betyde, at de får en ekstra tæt relation. Vi ved selvfølgelig godt, at det kan være hårdt med to så små børn. Men det ser vi på, når det kommer, sagde Maria Jencel efterfølgende til Ekstra Bladet.

- Det føles helt rigtigt, at Penelope nu skal være storesøster. Det var det helt naturlige næste skridt på vejen for os.

Pelle Peter og Maria Jencel mødte hinanden på DR og blev kærester, da de i 2018 lavede radioprogrammet "Sommermorgen" sammen.

Efter et halvt års forhold faldt Pelle Peter Jencel på knæ under en ferie i Tanzania i Afrika.

I sommeren 2019 blev parret gift på Pelle Peter Jencels fødeø, Bornholm og smeltede deres respektive efternavne, Jensen og Arcel, sammen til Jencel.

I sommeren 2021 blev parret gengift på den græske ø Lesbos.

/ritzau/

Indlæser debat