112

Voldsomt uheld på hovedvej ved Studsgård: Flere bragt til sygehuset

22. maj 2020, 09.20

Torsdag formiddag skete der et harmonikasammenstød på Vardevej syd for Studsgård, da en bilist skulle svinge til venstre ind på Hjortsballehøjevej. Flere personer kom ifølge politiet til skade. Foto: Privatfoto

STUDSGÅRD Det gik ifølge politiet voldsomt for sig, da to biler og en lastbil Kristi himmelfartsdag var involveret i et trafikuheld på Vardevej ved Hjortsballehøjevej syd for Studsgård.

Politiet fik anmeldelsen klokken 10.52, og på uheldsstedet var lastbilen kørt op bagi en personbil, der blev skubbet frem i endnu en personbil.

Den forreste bil holdt i sydlig retning på Vardevej for at svinge til venstre ind på Hjortsballehøjevej.

Begge førere samt flere passagerer i bilerne blev bragt til sygehuset, og politiet melder om blandt andet brud på nogle af de tilskadekomne.

Ingen skulle være i livsfare efter uheldet, der skabte en del trafikale problemer på stedet.

Politiet oplyser, at lastbilen blev ført af en 73-årig mand fra Langå. Han er sigtet for at overtræde færdselslovens paragraf 3, der har følgende ordlyd:

» Trafikanter skal optræde hensynsfuldt og udvise agtpågivenhed, så at der ikke opstår fare eller forvoldes skade eller ulempe for andre ...«.

Den forreste bil blev ført af en 72-årig kvinde fra Hillerød, mens bilen, der blev ramt af lastbilen, blev ført af en 77-årig mand fra Tjørring.