Snakken gik om pengefyldt dug til loppemarked

6. marts 2020, 12.21

Det var Henny Platz, der fandt dugen. Hun er her flankeret af Hans Enevold, der er vice­præsident hos Aaskov Y’s Men’s Club. foto: Ida TRue Berg

KIBÆK Det store samtaleemne til Aaskov Y’s Men’s Clubs månedlige loppemarked, der blev holdt i tirsdags, var dugen med penge.

Det var Henny Platz, der som frivillig på Y’s-loppemarkedet opdagede pengene rasle ud, da hun stod og sorterede duge i december. I sidste uge meldte politiet ud, at man leder efter ejeren af dugen.

Hans Enevold, vicepræsident i den lokale Y’s-forening. fortæller, at dugen har givet en masse opmærksomhed, men ikke decideret trak flere gæster til loppemarkedet, end der plejer at komme.

- Antallet af besøgende var stort set det samme, så vi mærker ikke nogen effekt af det på den måde. Vores loppemarked er altid godt besøgt med omkring 300 gæster. I tirsdags var der mange krejlere, der køber ind til sommerens markeder, siger han.

Der blev angiveligt ikke rystet i dugene i håb om at finde flere penge.

- Men man kan godt mærke, at mange har læst om det i avisen eller set det i tv. Folk snakkede om det, og der er flere, der gerne vil vide, hvor stort beløb der blev fundet, men det må vi ikke oplyse, understreger Hans Enevold.