Tirsdagens politi-overblik: Betjente brugte peberspray på 22-årig i Herning

Her er dagens overblik fra politiets døgnrapport

Udgivet:02. august 2022, 13.01

Læsetid:2 minutter

Betjente brugte peberspray: 22-årig mand anholdt på parkeringsplads i Herning

HERNING Politiet var mandag ved 22-tiden til stede på en parkeringsplads i Haraldsgade, hvor en 22-årig mand fra Hammerum ikke ville følge betjentenes anvisninger.

Ifølge sekretariatsleder Bent Smede­gaard gik manden frem mod betjentene, som til sidst valgte at bruge deres peberspray for at få manden anholdt.

Han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og blev løsladt en time senere.

-------------------

Tyveri af stole

BRANDE Politiet har modtaget anmeldelse om tyveri af en del stole. Man ønsker ikke at oplyse, hvor mange eller hvilke stole der er tale om, men nævner blot, at der er tale om et omfattende tyveri.

Det er gået ud over Brandtex på Nordlundvej i Brande. Gerningsmændene har brudt en terrassedør op og er kørt bort med stolene. Tyveriet blev opdaget en halv time efter midnat natten til tirsdag

-------

Læs også
<span>Politiet efterforsker sag:</span> Syv-årig pige fra Herning befølt af mand i søbad <span>Politiet efterforsker sag:</span> Syv-årig pige fra Herning befølt af mand i søbad
Læs også:
Politiet efterforsker sag: Syv-årig pige fra Herning befølt af mand i søbad

--------------

Knallert konfiskeret

IKAST En ung mand på 16 år mister formentlig sin knallert, efter at han fredag aften var ude at køre en tur. Ved 23.15-tiden standsede en politipatrulje ham på Remmevej, og betjentene kunne konstatere, at der var foretaget konstruktive ændringer på køretøjet, der gjorde knallerten ulovlig at køre på. Desuden fandt de knallertkøreren i besiddelse af lidt hash.

Knallerten blev konfiskeret på stedet, og den 16-årige kan vente en bøde.

---------

Anholdt med kniv

IKAST En 23-årig mand fra Ikast blev mandag ved godt 16-tiden set gå rundt med en kniv ved Superkiosken i Grønlandsgade i Ikast. En tilkaldt politipatrulje afvæbnede manden, der var anholdt i kort tid, sigtet for overtrædelse af knivloven.

Anholdelsen forløb udramatisk, og den unge mand truede ingen med kniven. Han forklarede til politiet, at han havde taget kniven med for at beskytte sig selv.

---------

Læs også
<span>82-årig bilist i uheld:</span> Kørte ind i bil <span>82-årig bilist i uheld:</span> Kørte ind i bil
Læs også:
82-årig bilist i uheld: Kørte ind i bil

-----------------

Læs også
44-årig mand fra Ikast fængslet for voldtægt 44-årig mand fra Ikast fængslet for voldtægt
Læs også:
44-årig mand fra Ikast fængslet for voldtægt