Padelbane indvies i Lind

Udgivet:20. april 2022, 09.32

Læsetid:1 minut

1 år siden

LIND Efter en turbulent periode med ny bestyrelse og mange nye arbejdsopgaver har KLG Tennis skiftet navn til Lind Tennis & Padel og er klar til den kommende sæson. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

For at markere sæsonstarten inviterer foreningen lige nu alle til gratis at prøve den nye padelbane i en periode frem til fredag i næste uge. Betingelsen er, at man maksimalt spiller en time og selv medbringer ketsjere og bolde.

Pensionistholdet har arbejdet ihærdigt på at gøre banerne klar til den officielle sæsonstart 31. april, og allerede dagen før, lørdag 30. april, er der indvielse af banerne med mulighed for at lære mere om padelreglerne samt få en grillpølse og en øl eller sodavand.

På klubbens hjemmeside kan man booke tennis- og padelbaner i den nye sæson og læse mere om de forskellige typer af medlemskab.

Klubben arbejder på at få flere ungdomsspillere og har fået 5000 kroner af Lind Old Boys til projektet. Desuden er der lavet samarbejdsaftaler med såvel Højgårdsskolen som Lind Skole, som vil bruge anlægget i idrætsundervisningen.

Derudover arbejder klubben på at skaffe flere sponsorer, hvilket skrider godt fremad.

- Fremtiden ser dermed lys ud for klubben i Lind, som for få måneder siden stod uden bestyrelse, og som nu er klar til igen at blive en spiller i idrætslivet i Lind, siger formand Kurt Skræddergaard.