Seniorer fortsætter med aktiviteten

7. januar 2020, 09.48

AG Aktive Seniorer begyndte i efteråret, og nu er der interesse for at begynde på en ny periode over 10 uger. FOTO: Henrik Ole Jensen

AULUM Efter en forsøgsperiode i efteråret, hvor seniorerne har haft mulighed for aktivitet, er der ønske om, at det fortsætter her i det nye år. Det er en underafdeling under AG - Aulum Gymnastikforening - der står for Aktive Seniorer.

I efteråret var der cirka 15 deltagere over de 10 uger, hvor der var aktivitet i Aulum Fritidscenter, og de har alle ønsket, at det fortsætter. Næste træningsgang er nu på fredag formiddag.

Formiddagen begynder med en gang let træning med uddannede instruktører, det er lette øvelser, som alle kan være med til. Den lette træning slutter med det, der i dag kaldes »smart træning«. Det er øvelser, som mest stimulerer mentale processer, som for eksempel hukommelse, finmotorik og balance. Derefter er der kaffepause, hvor der synges et par sange fra Højskolesangbogen, inden der sluttes af med halvanden times aktivitet. Det kan være sport, spil, motion og leg - eksempelvis badminton, ringo, bordtennis og tæppecurling.