Hjælp politiet: To personer efterlyses efter røveri i Brande

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp i forbindelse med røveriet i Den Jyske Sparekasse i Brande 9. januar

13. januar 2020, 13.57

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

BRANDE Har du set noget, der kan hjælpe politiet?

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp efter det røveri, der fandt sted i Den Jyske Sparekasse i Brande 9. januar.

Kort efter bankens lukketid omkring klokken 17.00 9. januar brød to maskerede personer ind i banken på Storegade i Brande, hvor de truede personalet til at udlevere et kontantbeløb.

Det er endnu uvist, hvordan gerningsmændene ankom til banken, ligesom man heller ikke har informationer om hvilken retning de forsvand i efterfølgende.

Derfor offentliggører Midt- og Vestjyllands Politi nu overvågningsbilleder fra banken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte.

Den ene person beskrives som værende cirka 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Vedkommende var iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko og havde desuden et koben med.

Den ene person beskrives som værende cirka 190 centimeter høj og almindelig af bygning Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Den anden person vurderes til at være 180 centimeter høj og ligeledes almindelig af bygning. Personen var iført sort maskering sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd og medbragte også et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

Den anden person vurderes til at være 180 centimeter høj og almindelig af bygning Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Begge mistænkte talte dansk.

Skulle man have oplysninger i sagen bedes man kontakte politiet på telefonnummeret 114. Der henvises til, at man oplyser journalnummeret som er 4100-76311-00001-20 ved henvendelsen.