Politiets døgnrapport: Endnu en ulykke på Vardevej - motorcyklist kørte op bag i bil

Her er dagens overblik fra politiets døgnrapport

Udgivet:15. august 2022, 09.51

Læsetid:3 minutter

Kvinde ville stjæle parfume: Personale konfronterede hende

Herning

En 55-årig kvinde fra Aarhus forsøgte sig fredag middag ved 12.30-tiden som butikstyv i Matas i Herningcentret. Her pillede hun alarmen af nogle parfumer, men da en ansat konfronterede hende, forsvandt hun ud af butikken. I mellemtiden var en politipatrulje blevet kaldt ud og ankommet til centret, og patruljen fik fat i kvinden ved indgangen. Hun er nu siget for forsøg på butikstyveri.

----

Skruede skruer af tagvindue: Forsvandt inden politiet kom

Herning

Natten til søndag kl. 00.14 forsøgte to personer at komme ned gennem taget hos Dagrofa på Mørupvej i Herning ved at skrue skruerne af et tagvindue. Det afslørede en videoovervågning. Men da politipatruljen ankom, var de to forsvundet, uden at deres lyssky foretagende var lykkedes.

----

61-årig på motorcykel kørte op bag i bil: Kørt til tjek på sygehuset

Herning

Søndag kl. 10.28 blev Midt- og Vestjyllands politi kaldt ud til et færdselsuheld på Vardevej.

En norsk indregistreret bil ført af en 39-årig kvinde fra Norge var på vej ad Vardevej og bremsede op for at dreje til venstre ad Vester Lindvej.

Bag hende kørte en 61-årig mandlig motorcyklist fra Vamdrup, og han opdagede for sent, at kvinden standsede op. Han bremsede og forsøgte at svinge udenom, men endte med at køre ind i kofangeren på bilen. Der skete kun materiel skade, men for en sikkerheds skyld blev den 61-årige kørt til et tjek på sygehuset i Gødstrup, hvor han hurtigt blev udskrevet igen.

-----

Indbrud på Per Kirkebys Vej: Parfume og smykker stjålet

IKAST

I tidsrummet mellem 30. juli og lørdag 13. august har en villa på Per Kirkebys Vej i Ikast haft indbrud. Det fortæller sekretariatsleder ved lokalpolitiet i Herning, Bent Smedegaard.

- Et vindue er blevet brudt op, og det er lykkedes en eller flere ukendte gerningsmænd at slippe af sted med parfume, en halskæde og et sølvarmbånd, siger Bent Smedegaard.

---

Ukrudtsafbrænding gik galt: Politiet opfordrer til at passe ekstra meget på i tørken

IKAST

Søndag eftermiddag var en 35-årig mand fra Ikast i færd med at fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder på en adresse på Eli Christensens Vej i Ikast. Ifølge politiet gik der ild i nogle brædder ved udehuset, men flammerne kom hurtigt under kontrol.

Ifølge sekretariatsleder ved lokalpolitiet i Herning, Bent Smedegaard, er det vigtigt at passe ekstra meget på, når det er så tørt.

- Man skal godt nok være forsigtig med at bruge ukrudtsbrændere i den her tid. Den pågældende mand blev sigtet for uforsvarlig brug af en ukrudtsbrænder og fik også en bøde, fortæller Bent Smedegaard.

---

Rude knust i hoveddør

SKARRILD

På et tidspunkt mellem søndag 7. og fredag 12. august har en eller flere gerningsmænd knust en rude i en hoveddør til en villa på Hesselvigvej i Skarrild. Fra huset er der stjålet en forstærker, en pc og en fladskærm.

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere