Lego-fans i leg inden årsmøde

Der blev bygget og konkurreret med legoklodser hos Brickworks

3. februar 2020, 13.17

Caspar Bennedsen har tidligere arbejdet i Legoland. Han etablerede for to år siden sit eget firma Brickworks. foto: Mogens Nielsen

SDR. FELDING Først var der legoklodser og bagefter generalforsamling, da Sdr. Felding Handels- og Håndværkerforening mødtes til årsmøde. De 18 fremmødte lagde ud med at besøge den to år gamle virksomhed Brickworks, hvor man designer og bygger alt i Lego. Brickworks ejes og drives af Caspar Bennedsen, som har mange års erfaring i at budgettere, designe og bygge legomodeller. Arrangementet sluttede af med, at de besøgende blev delt op i tre grupper, og så skulle der konkurreres om hvilken gruppe, der på fem minutter kunne bygge det højeste tårn. Hver person måtte kun bruge en arm. Herefter kørte man til restaurant Klods Hans, hvor årsmødet blev holdt.

Åbent hus

Formand Ditte Jönsson kom i sin formandsberetning ind på årets opgaver, som er at være medarrangør af sankthansfest og julemesse.

Danjel A. Eriksen fremlagde regnskabet, som viste et underskud på 20.400 kroner, blandt andet fordi der er brugt 10.000 kroner på den nye legeplads i Brugsens Have.

Der har i 2019 været 35 medlemmer af foreningen - det er 5 mindre end 2018.

Under indkomne forslag oplyste Thomas Braun, at Brauns MC Service holder åbent hus lørdag 25. april med motorcykel-akrobatik. Og i den forbindelse efterlyste han andre virksomheder og foreninger i byen, som kan tænke sig at være med i arrangementet. I Handels- og Håndværkerforeningen vil man arbejde videre med ideen, siger Ditte Jönsson.

Til bestyrelsen blev Caspar Bennedsen valgt som afløser for Steffen Andersen, som ikke ønskede at genopstille. Og som suppleant blev valgt Thomas Braun.

Til de tre repræsentanter til Sdr. Felding Hallen genvalgtes Ditte Jönsson, Hilmar Gunnarsson og Danjel Eriksen.

Som repræsentant i Sdr. Felding Lokalråd blev Ditte Jönsson genvalgt. Efter årsmødet var der middag for de 18 fremmødte.