Lig fundet ved Videbæk: Måske forsvundet polak

Lig af mand fundet i brunkulsleje ved Gl. Kirkevej syd for Videbæk

31. oktober 2020, 18.35

Foto: Martin Ballund

VIDEBÆK Liget af en mand er lørdag eftermiddag ved 16-tiden fundet i et tidligere brunkulsleje syd for Videbæk.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- En borger fandt liget af en mand i et tidligere brunkulsleje. Vi har endnu ikke identificeret manden. Han har ligget i vand og han har ligget der længe. Liget er overført til Herning Sygehus, hvor retsmedicinere skal se, om liget kan identificeres. Det bliver engang i næste uge eller ugen efter, vi får resultatet, oplyste vagtchef Jan Nørrum hos Midt- og Vestjyllands Politi lørdag.

Vagtchefen afviste, at der var tegn på nogen forbrydelse.

Forsvundet polak

Politiet ser det som en mulighed, at liget kan være den 33-årige polak Marcin Wozniak.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste manden tilbage i begyndelsen af august i år efter anmodning fra politiet i Polen. Familien var bekymret for ham, fortalte Midt- og Vestjyllands Politi dengang.

Marcin Wozniak var sidst set lørdag 18. juli på Ejstrupvej i Videbæk.

Gl. Kirkevej er en sidevej til Ejstrupvej, der løber mellem Nr. Vium og Videbæk.

Pårørende underrettet

Søndag morgen oplyser vagtchef Henrik Nielsen hos Midt- og Vestjyllands Politi, at mandens pårørende i Polen er kontaktet.

- Vi har gennem Interpol underrettet de pårørende om, at vi formoder det er den efterlyste mand, der blev fundet. Retsmedicinerne skal nu identificere liget. Det sker gennem tandkort, dna-prøver og fingeraftryk, hvis det er muligt, siger vagtchef Henrik Nielsen hos Midt- og Vestjyllands Politi.