Politiet efterforsker knivstik: Blødende mand bad om hjælp i Rema 1000

To mænd er fredag aften stukket med kniv i øret og i benet. Politiet vurderer, at der er tale om et opgør mellem to grupperinger

10. juli 2020, 23.24

Flere patruljevogne var fredag aften kaldt til H P Hansens Vej og Sønderagervej. To mænd er blevet stukket med kniv. Politiet efterforsker sagen som et narkoopgør eller på grund af andre uoverensstemmelser mellem to grupperinger. Foto: Bo Lundgaard

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi har fredag aften været talstærkt til stede på H P Hansens Vej og ved boligblokkene på Sønderagervej.

Årsagen er en anmeldelse, der indløb til politiet klokken 19.28, da en blødende mand bad om hjælp i Rema 1000 på H P Hansens Vej. Manden var blevet stukket med kniv og blødte fra et snitsår i det ene øre.

- Den pågældende var gået igen, da vi nåede frem til stedet. Det viste sig, at han selv har henvendt sig på skadestuen, oplyser vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

På skadestuen har politiet mødt endnu en mand, som er stukket i benet og ligeledes har bedt om behandling.

- Umiddelbart er de to mænd ikke i livsfare. Men det kniber lidt med at få oplysninger fra dem om, hvad der er sket, så vi efterforsker bredt og har ikke lagt os fast på noget, siger vagtchefen.

Det er politiets opfattelse, understreger vagtchefen, at der ikke er tale om vold mod tilfældigt forbipasserende, men om et opgør mellem to grupperinger - muligvis om narkotika eller andre interne stridigheder.

Ved Rema 1000 på H P Hansens Vej var flere patruljevogne her til aften til stede i et par timer. Der var også betjente til stede på parkeringspladsen foran boligblokkene på Sønderagervej 2-42, inden til politiet kørte derfra omkring klokken 22.30