112

Endnu en onanist ved Fuglsang Sø: Krænket kvinde filmede manden med sin mobil

24. juni 2021, 09.10

HERNING: Lokalpolitiet i Herning efterlyser en blotter, som i går blev observeret i en grå bil af mellemstørrelse, der holdt parkeret ved Fuglsang Sø, mens han sad og onanerede.

LÆS OGSÅ:
Kvinde fangede onanist på mobiltelefonen: Han kiggede mærkeligt på mig og lavede rykkende bevægelser
+Abonnement

Sekretariatsleder Bent Smedegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at politiet er i besiddelse af et vellignende foto af manden. Billedet blev taget af en forbipasserende, 31-årig kvinde, som resolut hev sin mobiltelefon frem og videofilmede manden.

LÆS OGSÅ:
Onanist på løbehjul ved Fuglsang Sø: Flygtede efterfølgende fra politiet

Det skete, da hun følte sin blufærdighed krænket over at være vidne til mandens såkaldte leg med sit erigerede lem i offentligheden.

- Der er tale om en mand på mellem 30 og 40 år. Han er mellem 170 og 180 centimeter høj og har nogle yderligere kendetegn, som vi ikke vil afsløre. Men vi har et rigtig flot billede af manden, som vi derfor råder til at melde sig selv, siger Bent Smedegaard.

Han oplyser, at politiet nok skal få fat i den pågældende blotter, hvis han ikke selv melder sig - uagtet at ordensmagten desværre ikke har bilens registreringsnummer.

Tidligere på måneden var politiet også forbi Fuglsang Sø i et lignende ærinde. Ved den lejlighed var det en onanist på et løbehjul, der forstyrrede den offentlige orden ved søen.