Opråb fra en læser: Paarupvej i Kibæk er livsfarlig

17. februar 2020, 15.31

Foto: Adobe Stock Photo

FORTOV I aftenens avis (fredag 14. februar 2020) er der skrevet om, hvor dårligt det står til med flisebelægningen i Kibæk. For omkring 14 dage siden blev vi så glade. Vi kom kørende fra Assing mod Troldhede, og cirka én kilometer fra Assing så vi, at vejfolk var ved at lappe huller i vejen, og vi snakkede om, at nu kom de snart ud omkring os, men nej.

Vi har de sidste tre-fire år trængt til ny og stærk holdbar asfalt på Paarupvej. Store og dybe huller og revner gør, at det er livsfarligt at cykle og gå, når tusmørket falder.

Store og livsfarlige damme står flere steder på vejen. Ud for os kører kommunens folk frem og tilbage med skilte, der vælter, når det blæser, og så kommer folk pludselig kørende ud i en kæmpe sø, hvor det fuldstændig tager magten fra føreren.

Min mand har i flere år nævnt, at man kunne bore et rør under vejen, så vandet kan løbe væk, men nej. Det er meget lettere at køre frem og tilbage og bruge penge på benzin, køretøj og folk, end det er en gang for alle at tage problemet ved roden.

Mange store, tunge lastbiler fra Troldtekt og Troldhede Mejeri kører frem og tilbage hver eneste dag, og det slider altså på den fattigmandsasfalt, som vi måtte tage til takke med, da vi blev lagt sammen med Herning Kommune.

Det er nu en gang sådan, at selv om vi bor helt ude i den yderste del af kommunen, så betaler vi skat ligesom dem, der bor i Herning, hvor der bruges masser af penge på dyre marmorfliser, der bliver lagt, så det ikke fungerer, og som så skal lægges om.

Kære Lars Krarup. Prøv lige at køre en tur herud og se så, om du ville finde dig i den behandling, du giver yderområder, som vores.

Vi giver gerne en kop kaffe.

Læs også
Kantede fliser kostede brækket fod: Er ikke kommet sig efter halvandet år
+Abonnement
Læs også
Hurtig reaktion: Nu skal to på tur
+Abonnement