Sandgaard har åbnet sin første fysiske butik

Ikast-baserede Sandgaard har åbnet modebutik i det sydlige Jylland

19. november 2019, 12.29

Syd- og sønderjyderne skal ikke længere undvære en Sandgaard-forhandler. Ikast-virksomheden åbnede i sidste uge butik i Vejen. Foto: Privatfoto

IKAST Modevirksomheden Sandgaard, der har base i Ikast og står bag dametøjsmærkerne Sandgaard, Gozzip og Studio, åbnede i sidste uge sin første fysiske modebutik. Den hedder Sandgaard og ligger i Vejen.

Den nye tøjbutik får Jonna Hansen som butiksbestyrer. Hun har tidligere drevet Fru Diva i samme by og har et indgående kendskab til kunderne i Vejen og opland.

Pensionist fortsætter alligevel

- Da Jonna Hansen valgte at gå på pension og lukkede Fru Diva, fik vi mange henvendelser fra forbrugere i Sønderjylland, som savnede en forhandler af vores brands i området. Derfor besluttede vi at investere i butikken, og Jonna Hansen fandt heldigvis ud af, at hun alligevel ikke var klar til pensionisttilværelsen, fortæller administrerende direktør Lars Sandgaard og fortsætter:

- Nu tester vi konceptet, og bliver det en succes, vil der muligvis følge flere butikker i de områder, hvor vi ikke i forvejen har en forhandler.

Til daglig får Jonna Hansen følge af Tanja Juhl Hansen, der også bliver butiksbestyrer i Vejen. Hun har arbejdet i tøjbranchen siden 2007. De seneste to år har hun været bestyrer i en lingeributik i Vejle.