Bording skal ikke lide på grund af regeringens nølen

22. december 2020, 12.15

Simon Vanggaard. Foto: PR-foto

POLITI Alt for længe har utryghed været en del af hverdagen for flere borgere i Bording og omegn. Det skyldes ikke overraskende deres nabo, udrejsecentret Kærshovedgård.

Mange af de udviste asylansøgere, der bor på centret, begår nemlig kriminalitet i området. Faktisk er kriminaliteten blandt beboerne kun steget, siden udrejsecenteret åbnede i 2016.

Det kan ikke passe, at lovlydige danskere fra Bording og hele vejen til Herning, hvor flere af de udviste asylansøgere sælger narko, skal lide under en passiv socialdemokratisk regering, der lover forbedringer, men bliver siddende på fingrene.

De danskere fortjener at få trygheden tilbage, og når Socialdemokratiet insisterer på at kaste forslaget om et udrejsecenter på øen Lindholm i skraldespanden uden at erstatte det med et nyt, må vi tage andre midler i brug.

Et af de midler er politiets synlighed, og den skruer vi op for med det nye politiforlig. I 2021 får Danmark nemlig tyve nye nærpolitienheder, og en af dem skal ligge i Ikast-Brande Kommune. Politiet skal have ressourcer til at modarbejde de kriminelle fra Kærshovedgård.

Vi kan ikke lade kriminelle og udviste asylansøgere diktere slagets gang. Vi skylder danskerne at bringe trygheden tilbage til vores Danmark.

Læs også
Overrasket borgmester glæder sig over mere nærpoliti
+Abonnement
Peter Skaarup. Foto: Steen Brogaard