En flyvende start

Faldskærmscentret Dropzone Denmark har åbnet sæsonen. En af førstegangsudspringerne var håndboldspiller Jesper Nøddesbos mor

Udgivet:04. april 2016, 10.57

Læsetid:6 minutter

Herning Spredt på den flisebelagte plads foran hangaren på Herning Flyveplads står en håndfuld tilskuere og kigger op mod himlen. To af dem er Niklas Mundt og hans kæreste Camilla Jensen, som har taget turen helt fra Næstved til Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter Dropzone Denmark her på Herning Flyveplads, så han kan få indløst den gave, hun har givet ham: et tandemspring fra 4000 meters højde.

Det er hans første spring, men han er ikke nervøs, for han har prøvet bungee jump. Faktisk er hans kæreste nok den, der er mest nervøs.

Men først skal de 12-14 faldskærmsspringere, der befinder sig i det fly, tilskuerne spejder efter, ned igen. Pludselig dukker det op ud af skyerne, og en lillebitte prik bliver til to prikker, der kort efter udløser hver deres faldskærm og daler pænt hurtigt mod jorden. Flyet fortsætter opad fra 1500 mod 4000 meters højde, hvor resten af springerne skal af.

Vild med Jesper ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind