Bublé stor-hittede i Boxen

10.000 var til koncert med crooneren Michael Bublé i Boxen - og de tog ikke fejl

Udgivet:16. april 2012, 11.35

Læsetid:1 minut

Flemming Hansen. Janet fra Odense sad på første række og meldte sig spontant til at synge et par strofer af »All I Do« sammen med sit idol. Og det kunne hun godt.

Flemming Nordenhof
herning@herningfolkeblad.dk

11 år siden

Michael Bublé »The Crazy Love Tour«.

Jyske Bank Boxen i Herning, søndag aften.

5 stjerner af 6

Det er bare så velgørende, at en koncert med så megen god musik kan få 10.000 mennesker i alle aldre fra alle egne af landet - og sikkert mange fra udlandet - til at valfarte til Boxen i Herning en søndag aften.

Symaptisk crooner

Det huskede den sympatiske canadiske crooner Michael Bublé også at sige pænt tak for. I det hele taget er den pæne, unge - eller i hvert fald yngre - mand meget dedikeret over for sit publikum.

Ikke ydmyg, for det er ikke selvbevidsthed, han mangler, men oprigtig glad og taknemlig.

Han kommunikerer naturligt og ukunstlet med sit publikum. Beretter om sine oplevelser med danskere og fortæller sjove og sikkert usandfærdige historier om sine musikere. Ikke bare det sædvanlige »Hvad så, Herning!«.

En fest

Det var en sid-ned-koncert, men det var det alligevel ikke, for det var en fest, hvor publikum stod op halvdelen af tiden - og til sidst uafbrudt. Der blev sunget med, danset, hujet og klappet i takt.

Michael Bublé bebudede i sin indledning, at det ikke bare skulle være en koncert, men en fest. Og han fik helt ret.

Stort var det i alle henseender. Med lysshow, storskærm og en formidabel lyd i Boxen - i hvert fald fra den gode gulvplads, hvor denne anmelder befandt sig.

Læs mere i dagens udgave af Folkebladet