West Ham-træner øjner plads til forbedring inden returkamp

3-1 er et udmærket resultat, men West Ham skal finde en bedre rytme, mener assistenttræner Billy McKinlay.

Udgivet:19. august 2022, 06.59

Læsetid:2 minutter

Billy McKinlay var torsdag stand-in for West Hams manager, David Moyes, der var suspenderet.

/ Ritzau /

LONDON Selv om West Ham torsdag vandt 3-1 over Viborg i den første af to kampe om at komme med i Conference Leagues gruppespil, så er der stadig plads til forbedring.

Det mener London-klubbens assistenttræner, Billy McKinlay, der var stand-in for klubbens karantæneramte manager, David Moyes.

Moyes fik en kamps karantæne, efter at han blev udvist i semifinalenederlaget til Frankfurt i Europa League i maj, da han i arrigskab sparkede en bold efter en bolddreng.

Billy McKinlay mener, at der var gode elementer og knap så gode elementer i kampen torsdag aften.

- Vi følte, at vi var en anelse inkonsekvente, siger han til West Hams hjemmeside.

Han mener også, at Premier League-klubben gav lidt for mange bolde væk.

- Konsekvensen af dette var, at vi gav dem en lille smule entusiasme og opmuntring, og de havde til tider et godt spil og måske endda nogle muligheder for at gøre det endnu bedre i den sidste tredjedel af kampen, siger skotten.

- Så vi er ikke helt tilfredse. Vi skal stadig arbejde hårdere for at finde vores rytme og sammenhold. Forhåbentligt sker det snart, tilføjer han.

Det var tydeligt, at Viborgs sikre boldomgang gav West Ham problemer med at finde rytmen, og det betød, at London-klubben kun i få momenter fandt Premier League-tempoet frem.

- Når vi gør det rigtigt og finder den samhørighed og rytme, jeg taler om, så kommer mulighederne, og vi ligner et hurtigt, velspillende hold. Vi skal finde flere af de øjeblikke, siger Billy McKinlay.

- Vi vidste før kampen, at Viborg er et godt teknisk hold med en god stil over sig. Der var et par øjeblikke, hvor vi kunne have gjort det en anelse bedre, men 3-1 er et udmærket resultat.

Returkampen spilles torsdag i næste uge på Energi Viborg Arena.

/ritzau/