Ny fabrikschef: Skifter fra vinduer til køkkener

Køkkenkæden Multiform i Kibæk har fået ny fabrikschef

Udgivet:10. maj 2022, 12.48

Læsetid:2 minutter

Michael Bolther Engmark er ny mand i spidsen for Multiform. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE 45-årige Michael Bolther Engmark tiltrådte 1. maj stillingen som fabrikschef hos Multiform i Kibæk, og han er nu overordnet ansvarlig for at producere de håndlavede køkkener, som Multiform har været kendt for gennem 40 år.

Michael Bolther Engmark skiftede dermed vinduer ud med køkkenlåger. Gennem mange år har han arbejdet hos Velux. Senest kommer han fra et job som Factory Manager i Thyregod.

- Michael Bolther Engmark har en stærk faglig profil, som vil understøtte vores ambitioner om vækst og udvikling. Det er vigtigt af kunne øge produktionen og samtidig holde fast i motivation og følgeskab blandt medarbejderne. Vi producerer køkkener i kompromisløs kvalitet, og det kræver et ledelsesmæssigt fokus, som Michael har vist, at han har, lyder det i en pressemeddelelse fra Allan Meyer, administrerende direktør i Multiform.

Håndværk og dansk design

Michael Bolther Engmark ser Multiform som et unikt brand og glæder mig til at blive en del af det.

- Det er indbegrebet af fantastisk kvalitet og dansk design, som holder i generationer. Det tiltaler mig meget, at kundens navn står på det enkelte køkken - helt fra det første stykke træ bliver valgt. Jeg ved, at alle medarbejderne i snedkeriet er meget ærekære og stolte af de køkkener, som de fremstiller, siger han.

Fagligt er han også optaget af løbende forbedringer i produktionen.

- Jeg holder meget af at skabe fremskridt sammen med andre. Det kommer vi også til at gøre hos Multiform, hvor medarbejderne har fuld fokus på den høje kvalitet, siger han.

Privat bor Michael Bolther Engmark i Hedensted, er gift og har to hjemmeboende børn. Han er sportsinteresseret, primært fodbold, og så holder han af musik, friluftsliv og rejser - gerne til Italien for at hente god vin.

38 år i Kibæk

Multiform specialfremstiller køkkener og andre møbelløsninger på snedkeriet i Kibæk. Afsætningen sker primært gennem forhandlere i Danmark og Norge samt Belgien, Storbritannien og Luxembourg.

Multiform har designet og produceret håndlavede køkkener siden 1982, da den daværende stifter, Carsten Michelsen, satte sig for at udvikle køkkenet, så det blev en bedre arbejdsplads. Stifterens vision var, at fremtidens arkæologer ville finde rester af et Multiform-køkken i en køkkenmødding.

De første køkkener blev til i et værksted i en baggård i Vestergade 47 i Aarhus. I 1984 flyttede virksomheden til Kibæk ved Herning, hvor den ligger i dag.

Alle køkkener er lavet i Multiforms snedkeri til den enkelte kunde. Multiform er i dag ejet af Ballingslöv-koncernen.

Indlæser debat