Brændt herregård kom på bordet

Gedeost og brændt flødesovs. Det er en del af Skarrildhus’ historie, der kom på bordet

Udgivet:11. februar 2020, 13.14

Læsetid:2 minutter

SKARRILD Det var 18 meget spændte kokke, og 70 spændte gæster på Skarrildhus, som forleden lagde håndværk i og smagsløg og maver til det årlige elevtræf for alle Sinatur-kædens hoteller.

De 18 kokke skulle sammen med tre tjenerelever tilberede og servere en gourmet-menu med syv retter....

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Skarrild

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere