20-årig støttede brysterne og vandt sin første bil

Signe Holdgaard er den glade vinder af en ny Toyota Aygo i Inspirations Støt Brysterne-lotteri

27. oktober 2016, 07.57

Butikschef i Inspiration i herningCentret, Jeanette Stenz, overrækker nøglerne til den nye Toyota Aygo til 20-årige Signe Holdgaard. Foto: Flemming Hansen

Bilvinder 20-årige Signe Holdgaard fra Hammerum så meget, meget glad ud, da hun tirsdag var på besøg i Inspiration i herningCentret. Hun var faktisk ét stort smil.

Og er der noget at sige til det?

Signe Holdgaard var der nemlig for at hente sin gevinst i et Støt Brysterne-lotteri, som Inspiration-kæden har kørt i efteråret. Gevinsten: En skinnende ny, hvid Toyota Aygo til en værdi af 120.000 kroner, som var hovedgevinsten i landskonkurrencen.

Den første bil

Bilen er Signes allerførste.

- Nu slipper jeg for at gå og låne mine forældres bil, siger Signe Holdgaard, som er student fra Herning Gymnasium i sommer.

Hun holder sig et sabbatår, mens hun finder ud af, hvad hun vil bruge sin fremtid på.

Imens passer hun job på Hotel Herning og på sygehuset, og de skiftende arbejdssteder og -tider betyder, at hun har god brug for bil.

Desuden har hun en kæreste i Tyskland.

- Så den kommer nok til at køre derned nogle gange, siger den nybagte bilejer.

Faktisk har hun allerede planlagt et snarligt besøg i Tyskland - men det bliver ikke i Aygo'en.

For hun havde nået at købe flybilletten.

Særlig betydning

Nøglerne til vinderbilen blev overrakt af butikschef i Inspiration Jeanette Stenz, der så næsten lige så glad ud som vinderen.

- Det er da dejligt at få lov til at forære en ny bil til en ung pige, som har god brug for den, siger butikschefen.

For Jeanette Stenz har det i øvrigt haft en særlig betydning at være deltager i Inspirations bidrag til Støt Brysterne-kampagne, idet hun for 12 år siden selv havde brystkræft.