Dissing & Las gange to

5. september 2019, 13.08

Dissing & Las gæster Fermaten lørdag aften - om formiddagen kan de høres på biblioteket. Foto: Pr-foto

HERNING Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top inden for den nye generation i dansk musik - lørdag aften optræder de på Fermaten.

De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. Med de tre album »Lige Præcis«, »Balladen med Bartof« og »Kig op« i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.

Udgivelserne høstede masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark.

Allerede lørdag formiddag kan man i øvrigt opleve Dissing & Las, når de på biblioteket optræder med deres anmelderroste musikalske fortolkninger af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog »Min mormors gebis«.