Kæmpe fremgang for Herning-tøjfirma

Overskuddet hos KnowlegdeCotton Apparel er vokset med godt ni millioner kroner

24. november 2021, 15.13

Herning-firmaet KnowledgeCotton Apparel viser fin fremgang. Foto: PR-Foto

Regnskab Bæredygtigt tøj er et hit, og det kan aflæses i det nye regnskab for det herningensiske tøjfirma KnowledgeCotton Apparel.

Firmaet, der sælger økologisk tøj, endte med et plus på knap 16 millioner kroner før skat for regnskabsåret, der løb frem til 30. juni - en fremgang på mere end ni millioner kroner i forhold til året før.

Ledelsen betegner ikke overraskende regnskabet som tilfredsstillenende - og man forventer endda mere fremgang til næste år.

Nu også med dametøj

Direktør Mads Mørup, der i 2008 grundlagde firmaet, har tidligere fortalt Folkebladet, at man har genanvendt mere end 4,5 millioner plastflasker til genanvendt polyester. Målet for 2025 er at blive 100 procent CO2-neutral i hele forsynings- og distributionskæden. Ved brug af 100 procent certificeret organisk bomuld og andre bæredygtige materialer er det Herning-firmaets mål at redde miljøet fra 800.000 liter pesticider, kemikalier og gødning.

Hovedaktiviteten har i lighed med tidligere år bestået i design og handel med herretøj, men selskabet har udvidet sin aktiviteter med dame- og børnebeklædning.

Der er nu 22 ansatte hos KnowledgeCotton Apparel - en enkelt mere end for et år siden.

Indlæser debat