40-årsjubilæum i Vestjysk Bank i Ikast

2. august 2021, 12.48

Jørgen Bak Christensen. Foto: Privatfoto

JUBILÆUM Privatkundechef Jørgen Bak Christensen kunne i går søndag 1. august fejre 40-årsjubilæum i Vestjysk Bank i Ikast.

Han startede sin finansielle karriere i 1981 i Bording Sparekasse. Som færdiguddannet rådgiver blev han ansat i Engesvang-filialen i 1984, hvor han efterfølgende var filialchef i 22 år. Siden 2010 har han været privatkundechef i Ikast.

Meget er sket i løbet af de 40 år, og Jørgen Bak Christensen har blandt andet oplevet to fusioner - først med Den Jyske Sparekasse og for nylig med Vestjysk Bank.

- Fire årtier i samme virksomhed er lang tid, men det har aldrig været kedeligt. Der har været mange spændende udfordringer undervejs, og samtidig har den måde, vi arbejder på, virkelig ændret sig meget. Da jeg startede som elev blev langt de fleste opgaver udført manuelt, men den store digitalisering, der er sket i sektoren, betyder, at stort set alle processer i dag er automatiserede, siger Jørgen Bak Christensen.

Jubilaren bor i Engesvang sammen med sin hustru. Parret har to voksne børn; Laura på 27 år og Victor på 30 år. De bor begge i nærheden, så fritiden bruges gerne på samvær med familien, som nu også tæller et barnebarn på et år.

Indlæser debat...