Skandinavisk premiere i Herning

Den internationale konference »The Things Conference« kommer til Skandinavien for første gang ved MCH-messe

7. april 2021, 11.37

EOT-messen har blandt andet fokus på, hvordan fremtidens dimser kan snakke sammen. Foto: Flemming Hansen

MESSE Electronics of Tomorrow-messen løber af stablen 31. august, når det nyeste af det nye inden for elektronik og teknologi atter fylder Messecenter Herning. Der er flere nye tiltag på programmet, og et af dem er samarbejdet med konferencen »The Things Conference«, der er kendt som et tilløbsstykke for deltagere fra hele Europa.

Konferencen udspringer fra Amsterdam, men er internationalt kendt for arrangementer i byer over store dele af verden, og til august kan eventet for første gang opleves i Skandinaven som en del af EOT’s konferenceprogram. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops.

LoRaWAN står for Long Range Wide Area Network, og er en måde, hvorpå boliger, biler, brødristere og alle mulige andre Internet of Things-enheder kan kommunikere med hinanden på.

To store profiler

Konferenceprogrammet bliver løbende offentliggjort, men allerede nu ligger det fast, at Semtech sender to af deres profilerede eksperter til Danmark. Der er tale om Richard Lansdowne og Carlo Tinella, som hver især vil give et værdifuldt indblik i deres viden inden for LoRaWAN-teknologien. Andre virksomheder som Tektelic og Force Technology vil også være at finde på konferenceprogrammet.

- Det er virkeligt et scoop, at vi har fået »The Things Conference on Tour« til EOT - og at Semtech så tilmed vælger at sende to af deres helt store profiler til Danmark, det er vi meget beærede over, fortæller co-founder i Indesmatech Søren Manicus, der er en del af udviklingsgruppen bag EOT, og fortsætter:

- EOT er i forvejen unik med sin kombination af konferencer, udstilling, workshops og networking, men med tilføjelsen af »The Things Conference on Tour« giver det nu en mulighed for at få mere uddybende teknologisk og kommerciel indsigt i udviklingen af LoRaWAN-standarden, som på verdensplan er i markant vækst i disse år.

Online-udgave i januar

Den seneste udgave af »The Things Conference« blev afholdt online i januar, og konferencen i Herning bliver dermed årets første mulighed for at opleve indlægsholderne fysisk - under forudsætning af de til den tid gældende rejserestriktioner.

Electronics of Tomorrow kan opleves i Messecenter Herning 31. august til 2. september. Her vil besøgende kunne netværke med virksomheder og opleve konferencer inden for emner som 5G, kunstig intelligens, sikkerhed og grøn innovation.

Indlæser debat...