Nevø bliver medejer i fire virksomheder

Lasse Kristensen er trådt ind i ejerkredsen i fire beslægtede virksomheder i Ilskov

22. september 2020, 11.04

Lasse Kristensen (t.v.) er blevet medejer af AK Smede og Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp i samarbejde med den nuværende ejer og stifter, Arne Kristensen. Foto: PR-foto

UDVIKLING Stifteren af AK Smede og Staldteknik, Arne Kristensen har valgt at alliere sig med sin nevø, Lasse Kristensen, for at sætte gang i udviklingen af de fire beslægtede virksomheder AK Smede & Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp. Lasse Kristensen er derfor blevet ansat som produktionschef og er fra 1. september blevet medejer af virksomhederne.

Lasse Kristensen har tidligere arbejdet som produktionschef, koordinator og lignende stillinger for virksomheder som Jensen Danmark, Grundfos, KK Wind Solutions og kan med sin baggrund som landbrugsmekaniker samt produktionsteknologiske uddannelse fra Københavns Erhvervsakademi bidrage med erfaring og et nyt pust.

- Min målsætning er at øge vores omsætning, optimerere vores processer og generelt skabe et godt medarbejderteam, så vi kan løse vores kunders opgaver. Men det første jeg vil, er at lære fra vores dygtige medarbejdere og forstå deres opgaver og arbejdsgange. siger Lasse Kristensen i en pressemeddelelse.

Stiftet i 1993

AK Smede og Staldteknik blev stiftet af Arne Kristensen i 1993. I 2012 og 2013 blev InGarden og Plastplanker stiftet, og i 2019 blev GrowCamp tilkøbt. Virksomhederne supplerer hinanden, da AK Smede og Staldteknik producerer produkter, som blandt andet sælges via InGarden. Materialerne som bruges til at producere produkterne til InGarden, er fra virksomheden Plastplanker. Den nyeste virksomhed i folden, Growcamp, sælger plastdrivhuse, højbede og tilbehør.

Lasse Kristensen har tidligere samarbejdet med sin farbror, og Arne Kristensen er tryg ved det nye partnerskab.

- Lasse og jeg supplerer hinanden rigtig godt i forhold til at jeg kender virksomhederne, produkterne og medarbejderne, hvor Lasse kan sætte fokus på optimering, vidensdeling og udvikling. Derudover kan mine mange års erfaring med kunderne og i branchen udnyttes, siger stifteren.