112

Blodigt opgør på banegården i Herning: Unge stukket med kniv og machete

To sårede og fire anholdt efter blodigt opgør på banegården i Herning mandag aften

Udgivet:04. oktober 2022, 09.02

Læsetid:1 minut

En kniv og en machete blev brugt som våben ved et slagsmål på banegårdspladsen i Herning mandag aften. Foto: Martin Hove Thomsen

Jesper Wind
Journalist| jwi@herningfolkeblad.dk

112 Fire teenagere blev i aftes anholdt efter et blodigt opgør på banegården i Herning.

To unge mænd på 15 og 16 år er indlagt på sygehuset i Gødstrup med stiksår. De er begge uden for livsfare, oplyser lokalpolitiet i Herning.

- Der er brugt en kniv og en machete ved overfaldet, oplyser sekretariatsleder Bent Smedegaard ved lokalpolitiet i Herning.

Politiet anholdt sent mandag aften to andre unge mænd på 16 og 18 år på en adresse midt i Herning. De er mistænkt for at være en del af opgøret.

Læs også
<span>Travl weekend:</span> Flugtbilist stak af efter at have ramt 17-årig cyklist og kæmpe amfetaminfund i personbil <span>Travl weekend:</span> Flugtbilist stak af efter at have ramt 17-årig cyklist og kæmpe amfetaminfund i personbil
Læs også:
Travl weekend: Flugtbilist stak af efter at have ramt 17-årig cyklist og kæmpe amfetaminfund i personbil

- Vi kan kun gisne om årsagen til opgøret. Det har muligvis noget at gøre med penge. Vi foretager stadig efterforskning, siger Bent Smedegaard.

Stukket i ryggen

Politiet blev alarmeret klokken 22.20. Da politiet ankommer, får man fat i den ene af de to sårede. Han var stukket i armen.

Den sårede gav et signalement af gerningsmanden, som kort efter blev fundet og anholdt i 7-Eleven-butikken ved banegården. Han havde et stiksår i ryggen.

Under afhøringerne af de to sårede teenagere kom det frem, at yderligere to teenagere - en på 16 år og en på 18 år - var involveret i opgøret. De blev senere anholdt.

De fire vil blive stillet for en dommer ved et grundlovsforhør i løbet af tirsdag. Det forventes at ske bag lukkede døre, fordi politiet mener, en deltager i opgøret ved banegården fortsat er på fri fod.

Mere interessant læsning

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere