Politistof og kinesisk mad - det blev det mest læste i september måned på aoh

Vi ser tilbage årets mest læste historier på aoh.dk. I september klikkede brugerne mest på politihistorier

Udgivet:01. januar 2017, 11.52

Læsetid:2 minutter

Politiet var på arbejde - også i september. Foto: Colourbox

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist
Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk
Erhvervsjournalist - tidligere kriminalreporter, sportsredaktør, onlineredaktør samt biografchef. Fan af opfindere, iværksættere, moderne ledere og produktionsdanmark - og vild med al slags sport
Se flere artikler af Kim Stoltenberg Hansen

7 år siden

Herning En 18-årig kvinde fortalte politiet, at hun var blevet voldtaget ved tunnelen under banegården. Politiet søgte vidner, men var på bar bund - og det var der en god grund til, da det slet ikke havde fundet sted.

Den historie optog naturligvis folk meget - og det samme gjorde månedens næstmest læste historie - den handlede nemlig om Black Army.

En 40-årig mand fik en tirsdag aften september sig noget af en ubehagelig oplevelse. To personer med tilknytning til bandemiljøet dukkede pludselig op på varmestue i Bethaniagade og fik manden med ud på gaden.

- Her snitter de ham med en kniv i panden. Tværs over øjenbrynene, lød det fra vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Personalet i varmestuen, der ligger på Bethaniagade i Herning, alarmerede politiet ved 20.30-tiden.

- Tilfældigvis havde vi en patrulje lige i nærheden. Gerningsmændene forsøgte selvfølgelig at stikke af, men de blev indhentet i en sidegade og anholdt, fortalte vagtchefen, der også kunne fortælle, at traditionen tro ville bande-gerningsmændene ikke bidraget til opklaringen.

I september forsatte de livsfarlige tosserier med at kaste sten fra motorvejsbroer efter bilister - denne gang gik det ud over en bilist fra Gjellerup.

En enkelt »ikke politi«-historie sneg sig med ind på toppen af hitlisten. Den handlede om, at China House lukkede pr. 1. november

Indehaver Tony Cheng havde ellers i hele 33 år været en del af det herningensiske restaurationsmiljø, men han havde truffet en beslutning om at lukke sin kinesiske restaurant i Østergade ved Kousgaards Plads.

- 1. november er det slut med China House, siger han med ro i stemmen, da Herning Folkeblad er på besøg for at høre historien bag hans overraskende beslutning. I januar åbnede han efter en renovering af restauranten, der fik nyt koncept. Efter 16 år med wokbuffet ville han servere mere klassisk, kinesisk mad for sine gæster, men i baghovedet lå de tanker, der efter moden overvejelse har ført til hans beslutning.

- Min mor er ikke helt frisk længere. Hun har problemer med sin hukommelse og har brug for én til at passe på sig, siger en ærlig Tony Cheng.

Han er selv 58 år, mens moren er 78 år, og det seneste par gange, han har besøgt hende i Hong Kong, har hun spurgt, om hvornår han kunne gå på pension - så det vælger den rare mand at gøre nu.

Læs også
China House lukker ned China House lukker ned
Læs også
China House lukker ned
Læs også
Skummel tunnel glemt i byggeplanerne for banegården Skummel tunnel glemt i byggeplanerne for banegården
Læs også
Skummel tunnel glemt i byggeplanerne for banegården