Arbejdsgruppe: Borgmesteren har desværre ret

Der er flere grunde til, at der kun er blevet bygget et enkelt hus på den seneste udstykning i Hodsager

6. juli 2018, 08.01

Illustration fra salgsmappe udarbejdet af Herning Kommune for Stoubækparken gældende fra 1. januar 2012. Indtil videre er der blevet bygget ét hus. Illustration: Herning Kommune

hodsager Som beskrevet her i avisen har en arbejdsgruppe i Hodsager bestående af blandt andre Brian Larsen og Anna Lise Vesterby kæmpet for at få Herning Kommune til at bygge flere lejeboliger i byen.

Arbejdsgruppen kan mærke en efterspørgsel efter lejeboliger fra borgere i Hodsager, der ønsker at skifte et stort hus og have ud med mindre forhold.

I Hodsager har Fællesbo 21 lejeboliger, men kun 3 af disse er egnet til mere end én person - derfor ønsket om at få bygget flere større lejeboliger.

Forslaget blev ikke godkendt i hverken økonomi- og erhvervsudvalget eller byrådet. Det fik arbejdsgruppen til at efterlyse mod hos politikerne. Gruppen mente, at politikerne skulle turde satse på de mindre byer.

Men politikerne har før satset på Hodsager og lyttet til de gode ideer, pointerede borgmester Lars Krarup (V).

- Sidst Hodsager kom med en god idé, hvor vi politikere skulle have mod og være imødekommende, handlede det om en række boliggrunde i Hodsager. Indtil videre står der ét hus derude, sagde Lars Krarup.

Et enkelt hus...