Sjællandsk virksomhed rykker ind i stor malerhal på Mørupvej

MMT Group får med ny afdeling på Mørupvej mulighed for at overfladebehandle op til 100 meter lange emner under tag

Udgivet:19. december 2021, 14.54

Læsetid:2 minutter

Malerhallerne på Mørupvej hørte oprindelig til producenten af vindmølletårne Hendricks Industries / Marsh Wind Industries, som gik konkurs i 2013. Foto: PR-foto

1 år siden

INDUSTRI Overfladebehandling og klargøring af store emner af stål i Jylland bliver nemmere og hurtigere nu, hvor MMT Group har overtaget et stort værksted på Mørupvej i Herning. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

I Herning kan virksomheden behandle op til 2000 kvadratmeter stål om dagen under tag og sikre forhold. Emnerne kan være op til 100 meter lange.

MMT Group med hovedsæde i Korsør og afdeling i Esbjerg har i forvejen travlt i hele landet, især inden for olie- og gasindustrien, off-shore-industrien og på skibsværfter. Med det nye værksted åbner virksomheden både for nye kundegrupper og for at hjælpe eksisterende kunder tidligere i processen.

- I dag udfører vi mange vedligeholdelsesopgaver og forlænger levetiden på stål og andre overflader for vores kunder. Med værkstedet kan vi bedre hjælpe dem i opbygningsfasen af deres projekter, så emnerne bliver behandlet korrekt fra start og derfor kan klare sig længere uden vedligeholdelse, siger administrerende direktør Ronni Madsen.

Plads til storvognslakering

Tanken er at udvide kundegruppen til at omfatte forhandlere og ejere af busser, lastbiler og entreprenørmaskiner. MMT Group har tidligere udført specialopgaver inden for autolakering, og med det nye værksted åbner virksomheden en hel afdeling for storvognslakering.

- Vi er allerede i dialog med flere potentielle kunder, og vi kan mærke et behov for storvognslakering i det midtjyske. Størrelsen og indretningen af værkstedet betyder, at vi kan levere højeste kvalitet på kort tid, siger afdelingschef og salgschef Claus Thun.

Også smede- og maskinværksteder kan få hjælp på det nye værksted. For eksempel er MMT Group specialister i brandmaling.

- Der er høje krav til brandbeskyttelse af stålspær, og det er et område, hvor vi kan hjælpe fabrikanter i hele landet med at brandmale deres stål, så det både ser pænt ud og lever op til de rigtige klassifikationer. I forhold til i dag, hvor vi enten udfører opgaverne hos kunderne eller på vores mindre værksted i Korsør, ser vi frem til at kunne levere endnu flottere finish - også på mindre emner, siger Ronni Madsen.

Tidligere vindmøllefabrik

Værkstedet i Herning er oprindeligt bygget til produktion af rør til vindmøller, og MMT Group forventer derfor også at udvide samarbejdet med vindmøllefabrikanterne, da der er plads til både fundamenter og vinger inde i hallen. Men for Ronni Madsen er det vigtigt at indrette værkstedet, så det tilgodeser en bred vifte af brancher.

- Med alle de broer, veje og jernbaner, der er på tegnebrættet i udvidelsen af den danske infrastruktur, bliver der travlt i jernindustrien. Derfor er vi overbeviste om, at der bliver endnu større behov for en struktureret tilgang til at klargøre emnerne i høj kvalitet og under ordentlige forhold de kommende år, siger han.