Sunds-borger træder frem: Nye Borgerlige har fundet lokal spidskandidat

Knud Nielsen fra Sunds er på et opstillingsmøde valgt som Nye Borgerliges spidskandidat ved næste års kommunalvalg

9. september 2020, 08.33

Nye Borgerlige i Herning har valgt Knud Nielsen som spidskandidat ved næste års kommunalvalg. Foto: Privatfoto

HERNING Nye Borgerlige i Herning Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at partiet for nylig holdt opstillingsmøde og sommerfest med besøg af folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen.

På mødet blev Knud Nielsen valgt som spidskandidat til næste års byrådsvalg, hvor han vil kæmpe for kommunale kerneværdier som skoler, sundhed og ældrepleje.

Knud Nielsen er født i 1956 og bor i Sunds. Han er gift med Solveig og har en voksen datter, der bor i København.

Han har haft en lang karriere inden for Forsvaret og Hærens Operative Kommando med internationale udstationeringer og opgaver i forbindelse med den nationale sikkerhed.

- Jeg ønsker at føre en ærlig politik baseret på fakta og ikke mavefornemmelser, og hvor danske kerneværdier som skoler, sygehuse, ældrepleje, miljøpolitik og anstændig brug af borgernes penge skal prioriteres. Offentlige prestigeprojekter og dårlig service i det offentlige skal ikke tolereres. Det er borgeren, der skal være i centrum, og ikke kommunen. Kommunens aktive miljøpolitik skal være afstemt virkeligheden, så vi ikke forringer vores muligheder for erhvervslivets fremgang og eksport, siger Knud Nielsen i pressemeddelelsen.

Også region og folketing

Knud Nielsen stiller også op til regionsrådsvalget, hvor rækkefølgen afgøres senere, og desuden er han lokalforeningens folketingskandidat.

- På det landspolitiske plan er forsvarspolitik, finanspolitik og indvandrerpolitik mine hovedinteresser. Ikke mere EU og EU-bureaukrati, hvor vi smider danske skatteborgeres penge ud til andre landes selvskabte dårlige økonomier, siger Knud Nielsen og fortsætter:

- Redelighed og ordentlighed er to gamle begreber, men skal man vinde borgernes tillid og respekt, er de selvfølgeligheder og ikke gammeldags begreber. Det vil jeg arbejde og kendes for.

Lokalforeningens formand, Mikael de Fries Jensen, glæder sig over det enstemmige valg af spidskandidaten.

- Med Knud Nielsen har vi en solid kandidat, som til fulde er i overensstemmelse med Nye Borgerliges politik. Han er et reelt menneske, der går ind for klar og forståelig tale, samt viser, at handlinger skal følge ordene, siger Mikael de Fries Jensen.

Nye Borgerlige i Herning Kommune har flere byråds- og regionsrådskandidater på bedding, blandt andet Mikael de Fries Jensen, der var partiets eneste kandidat ved seneste valg.