AaB-stjerne dumpede lægetjek i FC Midtjylland

Oscar Hiljemark dumpede sit lægetjek hos FC Midtjylland, som dog ikke mistede interessen helt alligevel

26. oktober 2020, 09.25

Oscar Hiljemark - her i duel med FC Københavns Carlos Zeca - var meget tæt på et skifte til FC Midtjylland. Men da svenskeren dumpede sit lægetjek, valgte de danske mestre kun at tilbyde ham en præstationsafhængig aftale, som ikke kunne matche tilbuddet fra AaB. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FODBOLD Den svenske midtbanegeneral Oscar Hiljemark har ad flere omgange været tæt på et skifte til FC Midtjylland, men i denne sommer endte Hiljemark med at skifte til AaB til trods for FCM’s vedholdende interesse.

Det er der dog også en vis grund til. Ifølge Ekstra Bladet dumpede 28-årige Hiljemark sit lægetjek hos de danske mestre.

Det skrev vi dengang:
Folkebladet erfarer: FCM jagter svensk landsholdsspiller
Læs også:
Medie: FCM vil stadig have svensk profil

Det fik FC Midtjylland til at udvise forsigtighed og blot tilbyde svenskeren en præstationsbetinget aftale.

Det tilbud blev afvist, og Hiljemark skrev i stedet under på en treårig kontrakt med AaB, der ifølge Ekstra Bladet betaler svenskeren op mod 10 millioner kroner i løn sammenlagt over hele kontraktperioden.

Oscar Hiljemark var anfører, da Sverige vandt U21-EM i 2015. Han har spillet 27 A-landskampe for Sverige.

Siden svenskeren er kommet til AaB, har klubben spillet én kamp. Det var mod FCK - en kamp som Aalborg-klubben vandt 2-1. Oscar Hiljemark fik 87 minutters spilletid i kampen.

I aften skal de i aktion igen i Superligaen, når Vejle Boldklub kommer på besøg.