Ensemble MidtVest styrker bestyrelsen

Kresten Schultz-Jørgensen træder ind i Ensemble MidtVests bestyrelse

16. marts 2021, 12.59

Ensemble MidtVests bestyrelse udvider med Kresten Schultz-Jørgensen. Foto: Camilla Utke Schiøler

BIRK CEO og stifter af rådgivningsvirksomheden Oxymoron, Kresten Schultz-Jørgensen, indtræder i Ensemble MidtVests bestyrelse.

Nyheden kommer samtidig med, at Ensemble MidtVests rammeaftale for perioden 2021-2024 netop er faldet på plads med Statens Kunstfond.

En fire-årig aftale der endnu engang er indgået mellem Ensemble MidtVest, Herning Kommune, Holstebro Kommune, Struer Kommune samt Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

- Bestyrelsen har arbejdet målrettet på at finde et nyt medlem med netop de kompetencer, som Kresten Schultz-Jørgensen bringer til bordet. Han kommer med 25 års erfaring inden for ledelse og strategisk kommunikation i blandt andet medie-og kulturbranchen, og beskæftiger sig med positionering, branding og pr i sin rådgivningsvirksomhed, fortæller bestyrelsesformand Annemette Færch i en pressemeddelelse.

- Det gør ham til en yderst kvalificeret kandidat, der ikke blot supplerer bestyrelsens øvrige kompetencer og fagligheder, men som også er et vigtigt fokus, når det kommer til indsatsområderne i den strategi, der ligger til grund for den nye rammeaftale. Vi ser derfor frem til at byde Kresten velkommen i Ensemble MidtVest bestyrelse.

Fantastiske muligheder

Kresten Schultz-Jørgensen glæder sig ligeledes over at træde ind i samarbejdet omkring ensemblet.

- Ensemblet har en rigtig spændende position i dansk musikliv, og der er med både den lokale forankring og en international orienteret ensemblechef fantastiske muligheder. Jeg glæder mig til at være med på rejsen, udtaler Kresten Schultz-Jørgensen.

Han er en erfaren herre, der har beskæftiget sig med ledelse og strategisk kommunikation - politisk, i mediebranchen og i både offentlige og private virksomheder. Han har været debatredaktør på Politiken, chefredaktør og adm. direktør på Dagbladet Aktuelt og chefredaktør på dagbladet Dagen.

Han er i dag ejer af rådgivningsvirksomheden Oxymoron, der arbejder med virksomheders positionering, branding og strategi og pr. Kresten Schultz-Jørgensen underviser desuden på CBS, ligesom han besidder en række bestyrelsesposter hos blandt andet Copus PR, Museet for Søfart, Kreativitet og Kommunikation, Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Ensemble MidtVests bestyrelse består af Annemette Færch (formand), Pernille Bloch (næstformand), Ernst B. Knudsen, Lars Møller Pedersen, Mads Bille, Kresten Schultz-Jørgensen, Ulrik Skeel, Søren Juul Baunsgaard, Peter Kirstein (medarbejderrepræsentant) og Henrik Majgaard fra Ensemblets Venner.