Læserbrev fra Steffen Troldtoft: Mine forudsigelser holdt stik

4. december 2019, 07.47

Steffen Troldtoft. Foto: Tom Laursen

ULVE Det er nu to uger siden mit læserbrev om min seneste oplevelse med »ulven«. Mine forudsigelser holdt stik. Der er digtet godt til min beretning. Det er påstået, at jeg lyver, har mentale sygdomme og meget andet. »Eksperter« har udbredt sig om deres »viden« om de danske »ulve« og deres enormt sky opførsel.

Pragteksemplet må være læserbrevet fra Ole Pedersen, næstformand i foreningen »Ulvetid«. En forening, der udmærker sig ved at lyve, chikanere og skabe sig i en grad, der er helt absurd. Læserbrevet er så ekstraordinært repræsentativt for debatten, at jeg vil anbefale at læse mit første læserbrev og ulvetids svar en gang mere:

Læs her
Læserbrev fra Steffen Troldtoft: Før rygterne spreder sig - jeg har afgivet varselsskud mod en ulv
Læs her
Læserbrev fra »Ulvetid«: Steffen Troldtofts historie er »yderst tvivlsom«

Mit personlige favoritsted er der, hvor mit læserbrev citeres, uden det er noget, jeg har skrevet, endda uden, at det overhovedet er et emne, jeg er inde på i mit læserbrev. Alle de forklaringer, jeg kan komme på for at begrunde så grelle fejlciteringer, er så langt ude, at det bliver surrealistisk.

Min pointe er:

Det er ikke den slags personer man skal debattere med. Det er ikke den slags personer man skal lytte til. Det er da slet ikke den slags personer du skal tage seriøst nok til at holde dig ude af debatten.

Ønsker man at slippe af med »ulven«, så er man nødt til at blande sig i debatten og fortælle om sine oplevelser. Jeg og mange andre opfordrer løbende folk til at gøre en indsats.

Du kan henvende dig til en politiker, en minister, en journalist eller bare naboen. Fortæl om dine oplevelser, bed om at få effektive løsninger på bordet. For dem, der har problemerne, er det vigtigt at dokumentere så meget som muligt.

Det er sjældent let og i mange tilfælde helt umuligt, men forsøg. Et elendigt billede er bedre end ikke noget billede.

Vi er mange, der har problemer med »ulven«, men alt for mange finder sig i det uden at kæmpe imod. Inde på Borgen betyder det først noget, når rigtigt mange officielt er påvirket, og det samtidigt er muligt for politikerne at profilere sig på det. Alle siger, at de vil gøre noget ved problemet, men det er, indtil videre, løgn.