VM-kamp i marts: Det danske landshold spiller igen i Herning

Danmark spiller den første hjemmekamp i VM-kvalifikationen på MCH Arena

15. januar 2021, 10.00

Danmark spillede i efteråret på MCH Arena mod Færøerne. Til marts vender de rød-hvide tilbage til Herning, hvor landsholdet i forvejen har træningsfaciliteter hos Herning Fremad. Foto: Flemming Hansen

FODBOLD Det danske landshold kommer igen til Herning. Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og kompagni skal spille på MCH Arena, når Moldova 28. marts er modstanderen i den første hjemmekamp i den kommende VM-kvalifikation.

Det bliver fjerde gang i de seneste fem år, at det danske landshold spiller på MCH Arena - senest var venskabskampen mod Færøerne i efteråret.

Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig over valget af Herning som hjemmebane i kampen mod Moldova.

- Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med et helt forrygende landskampsår med mange store udfordringer, og derfor bliver det fedt at komme til Herning endnu engang og spille en meget vigtig kvalifikationskamp. Vi kender træningsfaciliteterne rigtigt godt, så vi kan bruge tiden på bedst mulig vis, når vi skal spille hele tre kampe på kort tid i marts, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

Krarup glæder sig

Hernings borgmester, Lars Krarup (V), er også godt tilfreds med, at Herning og MCH Arena igen er blevet valgt af DBU som landsholdets hjemmebane.

- Kampen mod Moldova bliver den første VM-kvalifikationskamp, der spilles i Herning, og vi ser frem til at lægge hjemmebane til så betydningsfuld en kamp. MCH Arena er Danmarks nok bedste fodboldbane, og landsholdet er ubesejret i de tidligere kampe, der er spillet her. Vi er altid glade for at have besøg af landsholdet, og vi glæder os ekstra meget i denne tid, hvor mange ting står stille, siger Lars Krarup i pressemeddelelsen.

- Fodboldlandsholdet kan i den grad samle folk - også selv om det lige nu foregår hjemme foran skærmene, fortsætter borgmesteren.

På grund af corona-pandemien er det endnu uvist, om der bliver mulighed for at lukke tilskuere ind til landskampen på MCH Arena.

Kampen mellem Danmark og Moldova 28. marts spilles mellem to udekampe i VM-kvalifikationen. Den første er i Israel på udebane 25. marts, og den anden er i Østrig 31. marts.