Auktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse: Den lokale kunstner Quang Ramsing Fleurets lykketrold solgt for rekordpris

Quang Ramsing Fleurets dekorerede udgave af Gjøl-lykketrolden blev solgt for næsthøjeste bud på auktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse

15. november 2019, 09.32

Den herningensiske kunstner Quang Ramsing Fleuret er her flankeret af Mads »Blærerøv« Christensen (t.v.), som var aftenens konferencier, og Frederik Bruun Rasmussen, som svingede hammeren over den lykketrold, Happy Time Trold, Quang Ramsing Fleuret har dekoreret til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og som blev solgt for 71.000 kroner. Foto: Privatfoto

HERNING-RUNGSTED Gæsterne havde den store pung fremme i aftes, da der blev holdt velgørenhedsmiddag og auktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse på Sophienberg Slot i Rungsted.

Det kostede 2800 kroner bare at få en plads ved bordet, men så fik gæsterne også serveret mad fra fem Michelin-stjernekokke.

Anette Heick, der havde rollen som Evita Peron i MCH Herning Kongrescenters musical i foråret, og en guitarist underholdt. Mads »Blærerøv« Christensen var en underholdende konferencier. Men Frederik Bruun Rasmussen leverede utvivlsomt aftenens mest underholdende indslag, da han svingede auktionshammeren over rejser, malerier, smykker, vin og en pels samt naturligvis den herningensiske kunstner, Quang Ramsing Fleurets, dekorerede udgave af Gjøl-lykketrolden, Happy Time Trold.

Forventning dalede...