Frivillig designer lysbord til sandkunstner

Arkitekt fra Herning har fået en opgave, som ikke må slå fejl, hvis publikum til Det Himmelske Show i Boxen skal imponeres

31. maj 2019, 13.04

Arkitekt Mikkel Asmussen lægger sidste hånd på det lysbord, som skal bruges under Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen lørdag aften. Foto: Tom Laursen

HERNING For syv uger siden fik arkitekt Mikkel Asmussen fra Herning en frivillig opgave i forbindelse med Himmelske Dage på Heden, og det var ikke en opgave fra hvem som helst.

Den ukrainske sandkunstner Kseniya Simonova skal optræde under Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen i morgen, og da hun ikke kan tage et af sine vigtige arbejdsredskaber - et oplyst bord - med i flyveren, måtte frivillige i gang med at lave en kopi af bordet.

Derfor landede en mail med tegningen over bordets mål og opbygning hos Mikkel Asmussen, der har arbejdet i sin garage på Odinsgade.

- Der skal bygges lys ind i bordet, og så filmer et kamera bordet ovenfra. Det bliver projiceret op på en storskærm, så publikum kan se det, fortæller Mikkel Asmussen.

Læs også
Frivilligkoordinator har altid en ny nød at knække
+Abonnement

Professionelt lys...