Nedturen fortsætter: HC Midtjylland tabte med én trods vanvittigt comeback

HCM var nede med ni mål efter første halvleg, men det var alligevel tæt på sæsonens første point

Udgivet:06. december 2022, 21.58

Læsetid:2 minutter

Rasmus Madsen scorede seks mål for HCM mod Mors-Thy. Foto: Tom Laursen

Kenneth Kristiansen
Journalist| kgk@herningfolkeblad.dk

2 måneder siden

HÅNDBOLD De kan efterhånden læse skriften tydeligt på væggen hos HC Midtjylland.

Liga-oprykkerne var bagud med hele ni mål, 9-18, efter første halvleg i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold.

Og selvom HCM rejste sig på helt vanvittig vis i de sidste 30 minutter, manglede der lige det sidste. Marginalerne var ikke med i den spændende slutfase, og så var det alligevel gæsterne, der vandt kampen med 26-25.

Så i sidste ende kostede den helt forfærdelige første halvleg altså dyrt.

Hjemmeholdet fulgte fint med til stillingen 7-8, som Jonas Langerhuus reducerede til på straffekast efter små 20 minutter. Men herefter gik det galt.

Gæsterne fra Mors-Thy var effektive på alt, hvad de foretog sig, mens HC Midtjylland var det stik modsatte. Spillet blev mere og mere forkrampet i takt med, at Mors-Thy trak fra på måltavlen. De 7-8 blev til en gæsteføring på 14-7, alt imens HCM’s forsvar intet fik fat i. En spiller som Marcus Midtgaard vadede igennem igen og igen.

Da Frederik Hummelmose heller ikke var i nærheden af at gentage sin fornemme kamp fra i lørdags på udebane mod GOG, var der simpelthen ingenting, der spillede for oprykkerne, som på pinagtig vis var nede med hele ni mål, 9-18, ved halvtid.

Læs også
<span>HCM faldt helt sammen igen:</span> Nu er der hentet hjælp til det mentale <span>HCM faldt helt sammen igen:</span> Nu er der hentet hjælp til det mentale
Læs også:
HCM faldt helt sammen igen: Nu er der hentet hjælp til det mentale

Forvandlede efter pausen

Så var det, som om HCM’erne smed de tyngende åg på skuldrene og lod bekymringerne ligge i omklædningsrummet i pausen. Nu var det alt eller intet.

Anført af velskydende Rasmus Madsen arbejdede hjemmeholdet sig - mod alle odds - støt og roligt tilbage i kampen, og nu var det Mors-Thy, som også har prøvet følelsen af et nederlag mange gange på det seneste, der fik nerver på.

HC Midtjylland kom op på minus én med små otte minutter igen, men trods flere muligheder lykkedes det aldrig at få udlignet. I stedet trak gæsterne klogeligt angrebene ud i slutfasen, og så var der igen-igen ærgrelse og dyb skuffelse hos HCM’erne. Lige ved og næsten - endnu engang.

Næste kamp for HC Midtjylland er på hjemmebane mod Sønderjyske søndag 18. december.

Læs også
<span>Foto-galleri:</span> HC Midtjylland - Mors-Thy <span>Foto-galleri:</span> HC Midtjylland - Mors-Thy
Læs også:
Foto-galleri: HC Midtjylland - Mors-Thy

Indlæser debat