Vildbjerg-firma lander største ordre nogensinde: 15.870 kvadratmeter i Hvidovre

Vildbjerg-firmaet JCN Bolig skal opføre 171 boliger til et større trecifret millionbeløb i Hvidovre

Udgivet:02. december 2022, 20.00

Læsetid:2 minutter

Flemming Rasmussen, medejer og administrerende direktør i JCN Bolig, kan glæde sig over den største enkeltstående ordre i Vildbjerg-firmaets historie. Foto: PR-foto

4 måneder siden

BYGGERI JCN Bolig har med deres nye ordre »Grønnebro« gjort alle deres andre opgaver grønne af misundelse. Vildbjerg-firmaet har nemlig vundet deres største enkeltstående ordre nogensinde - 15.870 kvadratmeter på hjørnet af Hvidovrevej og Kløverprisvej i Hvidovre.

Projekteringen hos JCN Bolig er allerede begyndt, og de første beboere kan flytte ind om godt to år.

Grønnebro-prjektet består af fire etagebebyggelser, otte rækkehus og et højhus. Lejlighederne i etagebebyggelserne vil være på 66-116 kvadratmeter, mens rækkehusene har en størrelse på 118-126 kvadratmeter.

- Det er et spændende byggeri med en flot løsning - og med en bygherre, der er kendt for at lægge vægt på ordentlighed og kvalitet. Derfor er vi særdeles glade for at skulle løse denne opgave, lyder det i en pressemeddelelse fra Flemming Rasmussen, administrerende direktør i JCN Bolig.

Læs også
Vildbjergfirma rækker ud efter nyt marked Vildbjergfirma rækker ud efter nyt marked
Læs også:
Vildbjergfirma rækker ud efter nyt marked

AKF ønsker at tilføre boligerne værdig og derfor er der stort fokus på både sociale, miljømæssige og økonomisk bæredygtige løsninger, der gør, at de kan certificeres til DGNB Guld.

- Projektet har været længe undervejs, og vi har haft et konstruktivt og godt samarbejde med Hvidovre Kommune hele vejen. Ingen tvivl om, at Grønnebro har fundet sin helt rette udformning og tilpasser sig sine omgivelser på optimal vis. Dette kan kun blive et attraktivt boligområde og tilføre lokalområdet mere værdi, udtaler Ino Dimsits, administrerende direktør i AKF.

Læs også
Vildbjerg-firma med plus på over 20 millioner Vildbjerg-firma med plus på over 20 millioner
Læs også:
Vildbjerg-firma med plus på over 20 millioner

De første boliger i Grønnebro skal stå klar i begyndelsen af 2025, og beboerne vil få indkøbsmuligheder inden for 100 meter, mens både skole, daginstitutioner og grønne områder omkring Damhussøen og Rebæk Søpark ligger inden for en kilometer.

Projektets øvrige rådgivere tæller blandt andet Viborg Ingeniørerne, landskabsarkitekterne Bogl og projektet er tegnet af Mangor & Nagel.