Netværk hjælper ledige over 50 år

I næste uge inviterer Senior Erhverv i Herning interesserede forbi til åbent hus

5. juni 2021, 11.35

Senior Erhverv Midtjylland har deres lokaler i Bredgade i Herning, hvor dette billede er taget i 2019. Foto: Flemming Hansen

LEDIG Senior Erhverv er et netværk af frivillige, der hjælper hinanden med at komme i job og bevare et aktivt arbejdsliv. I Herning samles Senior Erhverv Midtjylland i Bredgade 28, og tirsdag 8. juni inviterer netværket både virksomheder og ledige over 50 år til åbent hus. Her vil man kunne høre nærmere om arbejdet i Senior Erhverv Midtjylland, og der vil også være et kontaktforum, hvor virksomheder og jobsøgende kan møde hinanden.

I en pressemeddelelse sætter netværket følgende ord på deres arbejde:

- Vi er et landsdækkende netværk, som har til formål at formidle job til aktive jobsøgende over 50 år. Netværket består af 22 selvstændige lokalnetværk med 1600 aktive medlemmer. Senior Erhverv Midtjylland er et af de i alt 22 lokale netværk som samarbejder både regionalt og landsdækkende. I de lokale netværk arbejder medlemmerne aktivt på at hjælpe sig selv og andre tilbage på arbejdsmarkedet. Det sker blandt andet ved at besøge virksomheder og gøre dem opmærksom på de ressourcer, netværkets medlemmer er i besiddelse af. Virksomhedskontakt har høj prioritet. I 2019 var der cirka 2000 medlemmer - og over 6000 virksomheder blev besøgt - og næsten 800 medlemmer kom i job, lyder beskrivelsen.

Landsdækkende database

Senior Erhverv driver en landsdækkende cv-database, hvor arbejdsgiver kan søge helt gratis efter kvalificerede medarbejdere. Der er ansøgere til job inden for: kontor og økonomi, informationsteknologi, handel og service, undervisning, transport og logistik, social og sundhed, ingeniør og teknik, salg og kommunikation samt ledelse og personale.

Indlæser debat...