Mangeårig Herning-direktør stopper

Henning Mølkjær, der i 20 år var direktør, stopper hos A. Flensborg i Herning

11. september 2019, 15.02

Henning Mølkjær, som her er fotograferet ved sit 25-årsjubilæum for 10 år siden, har indgået en fratrædelsesaftale med A. Flensborg. Foto: Tom Laursen

LEDELSE Efter mere end 35 år hos Herning-virksomheden A. Flensborg, fratræder den tidligere direktør Henning Mølkjær.

Han var administrerende direktør i 20 år og gav i februar i år direktørposten videre til Bjarne Sørensen.

Henning Mølkjær fortsatte i første omgang som afdelingsleder med ansvar for butikken og værkstedet på Mørupvej i Herning.

Nu er der imidlertid lavet en fratrædelsesaftale, som betyder, at Henning Mølkjær ikke længere vil have sin daglige gang i virksomheden, der blandt andet sælger landbrugsmaskiner, haveudstyr og el-truck.

Skylder en stor tak

Henning Mølkjær vil dog stå til rådighed for A. Flensborg frem til sin officielle fratrædelsesdato 29. februar 2020, oplyser direktør Bjarne Sørensen til Herning Folkeblad.

Han knytter følgende kommentar til Henning Mølkjærs fratræden:

- Flensborg A/S, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere skylder Henning en stor tak for hans store indsats gennem 35 år i virksomhedens tjeneste.

Bjarne Sørensen oplyser, at virksomheden fremadrettet vil arbejde for vækst gennem nye produkter i AF-Trucks-området samt udvikle virksomhedens Have- og park-område samt modernisere butiks- og værkstedsområdet.