Bravo Tours indsætter ekstra fly til Kreta

19. august 2020, 10.05

Efter nedlukningen af spanske chartermål skruer Bravo Tours i stedet op for rejser til den græske ferieø Kreta. Foto: PR-foto

Charter Der har ikke været meget at glæde sig over i charterbranchen de seneste måneder med nedlukninger af flere populære rejsemål - senest i Spanien.

Til gengæld er der stadig grønt lys for at holde solferie i Grækenland, og det får nu Bravo Tours i Herning til at indsætte et ekstra fly fra Billund hver lørdag til ferieøen Kreta. Dermed kommer Bravo Tours op på seks ugentlige afgange til Kreta.

- Da Udenrigsministeriet lukkede ned for Spanien, kontaktede vi alle vores gæster med afrejse indenfor de næste 14 dage. Langt størstedelen af dem valgt at ombooke rejsen til Grækenland - de vil bare afsted på ferie, siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours i en pressemeddelelse.

- Det er selvfølgelig i kombination med rigtige mange nye bestillinger. Danskerne higer efter feriestemning, og Grækenland og landets største ø, Kreta, er et af de steder, man trygt kan rejse til. Samtidig valgte mange danskere at skubbe årets sommerferie, men nu er de mere end klar til at tage af sted, uddyber han.

Foruden Kreta flyver Bravo Tours også til Rhodos og Zakynthos i Grækenland fra flere lufthavne.