Bedre pleje til ældre: Ringkøbing-Skjern skal lære mere

13. oktober 2020, 09.45

En sikker pleje og behandling af borgerne til den rette tid. Det er målet med projekt »I sikre hænder«, som Ringkøbing-Skjern Kommune er blevet en del af. Foto: Colourbox

Ringkøbing-Skjern Plejen af de ældre skal være bedre og mere sikker.

Det vil Ringkøbing-Skjern Kommune arbejde for. Kommunen er en af 15 nye kommuner, der er kommet med i projektet »I sikre hænder«.

Her vil personalet i hjemmeplejen og på plejecentrene blive bedre til at planlægge deres arbejde, indsamle data og hele tiden have fokus på at lære nyt og udvikle sig.

- Vi skal hele tiden have fokus på, hvordan vi forbedrer vores praksis gennem læring. Her får vi gennem »I sikre hænder« en fantastisk mulighed for at arbejde med en systematik, så vi løbende kan forbedre og justere vores indsatser til gavn for borgerne, siger Anja Bach, fagchef ved kommunens Sundhed og Omsorg i en pressemeddelelse.

Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) siger i pressemeddelelsen, at han er glad for, at Ringkøbing-Skjern sammen med andre 14 kommuner nu også er med i »I sikre hænder«.

- Der er stor fokus på at dele erfaringer og viden både i den enkelte kommune og kommunerne imellem. Det vil i høj grad komme borgere og medarbejdere til gode, siger ministeren.