112

Drabsforsøg på Markedspladsen: 31-årig udsat for voldsomt knivangreb

En 34-årig mand fra Herning er i dag blevet anholdt på sin bopæl, da politiet mistænker ham for at stå bag et drabsforsøg på en 31-årig mand på Markedspladsen

Udgivet:22. juli 2021, 17.24

Læsetid:2 minutter

Foto: Martin Hove Thomsen

Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi modtog torsdag formiddag kort før klokken 11 en anmeldelse om et knivstikkeri begået på Markedspladsen i Herning.

Her havde en 34-årig mand angiveligt stukket en 31-årig mand i ansigtet og i halsen med kniv. Den forurettede blev efterfølgende bragt til skadestuen i meget kritisk tilstand med et livstruende snitsår fra knivangrebet. Det oplyser politiet i en pressemeddelelsen.

Læs også
<span>Politiet søger vidner:</span> Knivoverfald ved Markedspladsen <span>Politiet søger vidner:</span> Knivoverfald ved Markedspladsen
Læs også:
Politiet søger vidner: Knivoverfald ved Markedspladsen

Uden for livsfare

Manden er blevet opereret og skønnes uden for livsfare.

- Der er tale om et meget voldsomt knivstik mod den forurettedes hals, som vi umiddelbart betegner som et drabsforsøg. Vi kender fortsat ikke til motivet for knivstikkeriet, men nu skal efterforskningen forsøge at få kortlagt, hvilken uoverensstemmelse der kan have har ført til episoden, siger Mogens Poort, politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi, i pressemeddelelsen.

Hurtig anholdelse

Politiet fortæller, at flere vidner på stedet overværede selve episoden på Markedspladsen, hvorefter de også kunne se gerningsmanden flygte fra stedet på en mørk scooter.

Midt- og Vestjyllands Politi ønsker fortsat at komme i kontakt med vidner, der kan have set manden komme kørende på sin rute fra gerningsstedet og hjem mod sin bopæl, der ligger få minutters kørsel i sydgående retning fra Markedspladsen.

Gerningsmanden var på sin flugtrute iført en sort hjelm, grøn jakke og sort rygsæk.

På baggrund af de mange vidner fra Markedspladsen kunne politiet kort tid efter anholde den mistænkte på dennes bopæl, hvor han blev sigtet for at stå bag drabsforsøget.

Den anholdte vil i løbet af fredag blive fremstillet i grundlovsforhør. Her vil anklagemyndigheden begære dørlukning, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere